Actueel in Blesdijke

Aan alle dorpsbewoners van Blesdijke

Aan alle dorpsbewoners van Blesdijke

Hallo dorpsbewoners van Blesdijke!

Wij, Richard en Margriet, mogen al ruim drie jaar wonen in De Markestee. Wij verhuren onze boerderij deels als groepsaccommodatie zoals de meeste van u wel bekend is. Nu wordt onze groepsaccommodatie in de laagseizoenen, herfst/winter/voorjaar, door de week niet vaak geboekt. Omdat wij toch graag wat willen met ons mooie pand is bij ons het idee gekomen om het gebouw beschikbaar te stellen voor activiteiten.

Wij hebben overleg gehad met Dorpsbelang en wij zouden graag iets betekenen voor ons dorp!

Wij nodigen u van harte uit om te komen koffie/thee drinken op donderdag 1 December 2022 om 10:00 uur aan de Markeweg 132.
Het eerste kopje koffie wordt u aangeboden door Dorpsbelang. Vanaf dan kost een kop koffie of thee € 1,50. U hoeft zich niet aan te melden.

Op donderdag 1 December 2022 om 20:00 uur aan de Markeweg 132 bent u van harte welkom om te komen klaverjassen. Aanmelden is handig maar niet verplicht. U kunt zich aanmelden via de mail info@demarkestee.nl, per telefoon of app 06-24253254.

Dit is, hopen wij, het startschot voor vele mooie activiteiten welke bij ons georganiseerd kunnen worden. In de komende tijd zullen wij ook een enquête in de buurt rond brengen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Samen maken we er wat moois van! Hartelijke groeten van Richard en Margriet